Rijen, Sporten, bewegen, Fysiotherapie, Fysiotherapiepraktijk, fysiotherapeut, fysio, therapie, trainen, fitness, oefenzaal

Psychomotorische therapie & Coaching

PMT, ook wel psychomotorische therapie genoemd, richt zich op kinderen en volwassenen die niet lekker in hun vel zitten. Het kan gaan om psychische klachten en/of ontwikkelingsproblemen. Denk aan sociaal-emotionele klachten, een burn-out of stress, depressieve klachten, faalangst en onzekerheid waardoor je je belemmert voelt.

Tijdens de therapie breng je je klachten in kaart en stel je doelen op die je wil bepalen. Door actief aan de slag te gaan doe je nieuwe ervaringen op het gebied van voelen en denken op. Daarbij let de psychomotorisch therapeut op de signalen die je lichaam bij bepaalde bewegingen of oefeningen geeft. Je experimenteert met ander gedrag om je klachten te verhelpen of verlichten. Ook leer je beter met je klachten omgaan.

Over de psychomotorisch therapeut
In de praktijk is Dyanne Verpaalen werkzaam als Psychomotorisch Therapeut. Dyanne is tevens afgestudeerd als sportcoach. Hiermee kan ze sporters ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en bij het trainen van mentale aspecten (concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen,..). Ook voor mensen die graag willen bewegen, maar dit niet zelf voor elkaar krijgen of een zetje nodig hebben, kunnen voor begeleiding bij Dyanne terecht.

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je meer informatie over wat Dyanne voor je kan betekenen, dan ben je welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Aanmelden kan via d.verpaalen@gmail.com

Vergoeding psychomotorische therapie
Uw behandeling wordt veelal vergoed uit de aanvullende verzekering. Informeer ernaar bij ons of bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak of meer weten?
Bel 0161 226560 of e-mail naar d.verpaalen@jonghenvanosta.nl

Onze psychomotorische therapeuten:

Dyanne Verpaalen

Maak een afspraak